Zo maak ik je wordpress-site.

ik bouw je website

ik richt je website in

ik help je op weg

Een website van eenmalig 75 euro:

Wat jij aanlevert:

 • de inlog naar je wordpress-website
 • waar jij of je bedrijf voor staat
 • het doel van je website
 • je logo en je huiskleuren
 • de doelgroep van je website
 • teksten over je diensten

Wat ik bied:

 • een premium theme
 • 1 tot 4 ingerichte pagina’s
 • ingerichte blog (optioneel)
 • zoekmachine-klaar
 • ingericht op snelheid en veiligheid
 • uitleg hoe je meer inhoud en pagina’s kunt plaatsen
 • uitleg over beheer en onderhoud

Je schaft zelf een domeinnaam en wordpress aan, ik richt je website eenmalig voor je in.
Daarna is de site helemaal van jou.

Ik beheer na de aanvankelijke installatie je inhoud niet en voeg ook geen nieuwe functionaliteiten toe. Ook de techniek dien je zelf te updaten. Als je nieuwe wensen hebt kun je altijd een aanvraag indienen, dan kijk ik wat ik voor je kan doen.

Een website van 10 euro per maand*:

Wat jij aanlevert:

 • waar jij of je bedrijf voor staat
 • het doel van je website
 • je logo en je huiskleuren
 • teksten over je diensten

Wat ik bied:

 • aanschaf en behoud van je site
 • een premium theme
 • 1 tot 4 ingerichte pagina’s
 • ingerichte blog (optioneel)
 • ingericht op snelheid en veiligheid
 • uitleg hoe je meer inhoud en pagina’s kunt plaatsen
 • technisch beheer en onderhoud

Dit is inbegrepen bij de prijs:

Ik claim je url, installeer wordpress, maak je website aan en richt hem eenmalig voor je in. Daarna vernieuw ik je url en wordpress-abonnement, zorg ik dat de techniek en je plug-ins up-to-date blijven en maak back-ups van je site. Ik check of alles nog volgens de laatste technieken is ingericht. Ook kijk ik of er nieuwe functionaliteiten bij je website passen.

Dit is niet inbegrepen bij de prijs:

Ik beheer na de aanvankelijke installatie je inhoud niet en voeg geen functionaliteiten toe die je website compleet veranderen. Als je gedurende het abonnement of daarna nieuwe wensen hebt kun je altijd een aanvraag indienen, dan kijk ik wat ik voor je kan doen.

Voorwaarden:

 • De prijs geldt voor beschikbare .nl- of .com domeinen. Voor andere domeinen kan een jaarlijkse toeslag gelden.
 • Het abonnement heeft een looptijd van minimaal een jaar, met een opzegtermijn van 3 maanden.

Anders:

Wat jij aanlevert:

 • je vraag of je wens

Wat ik bied:

 • een antwoord of offerte


Heb je hulp nodig bij het beheren van je website of het maken van je inhoud?